<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Weesper triatlonfeestje in Woerden

  Sport

WEESP - Ricardo Scholten (kwart) en Deborah Schouten (achtste) wonnen op tweede pinksterdag de altijd sfeervolle Triatlon van Woerden. En er stonden nog meer Weespers op het podium.

Ricardo Scholten liep naar de eerste plaats in 1:54:52. Paula van der Pouw pakte op deze afstand een tweede plek bij de vrouwen 40+, goed voor een zesde plek overall. Bart Elderenbosch, Daan Boekhoorn, Marcel van Wees en Jim Hagenstein eindigden keurig in de top 40.

Op de 1/8 triatlon werd Tim Jacobs werd tweede, op vijf seconden gevolgd door zijn broer Daan Jacobs op de derde plek. Nieuwkomer Dennis Roelofzen werd hier knap zesde. De twaalfde plek van Gijs Bergman was goed voor zilver bij de mannen onder 20.

Deborah Schouten was drie minuten sneller dan vorig jaar en eindigde als tiende in het overallklassement van de achtste triatlon, net als vorig jaar goed voor de eerste plaats bij de vrouwen. Astrid de Graaf veroverde de derde plek bij de dames 20+. Magda Kesteloo was de snelste bij de vrouwen 60+. "Een mooie dag voor de Weesper atleten. We staan aan het begin van het seizoen en dit is een mooi begin. Benieuwd naar wat het jaar gaat brengen", zo meldt Deborah Schouten.

Eerste divisie
Tim en Daan Jacobs waren een dag eerder samen met Arjen Soet en Robert Parinussa in het eerstedivisieteam van de TTW aangetreden tijdens de eerste competitiewedstrijd in de eerste divisie. Na een diskwalificatie in de ochtendsessie werd er met de middagsessie veel goedgemaakt. De Weespers eindigden al met al op een achtste plek. Het doel is aan het eind van het seizoen in de top 3 te staan.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.