Afbeelding
Foto: Reinand Visscher

Mees de Wit traint weer, maar zinspeelt op vertrek bij Ajax

Sport

WEESP - Mees de Wit traint gewoon weer mee met de selectie van Jong Ajax, dat laat zaakwaarnemer Stefano van Delden weten. De Weesper werd een paar weken geleden plots niet opgenomen in de wedstrijdselectie van de beloften van de Amsterdamse club. 

Volgens Van Delden nam Ajax deze maatregelen omdat De Wit zou praten met andere clubs. Dat is volgens de zaakwaarnemer niet waar: "Mees heeft een clausule in zijn contract staan dat hij te allen tijde transfervrij mag vertrekken. Al zou ik hem hebben aangeboden bij andere clubs, wat niet zo is, dan is dat gewoon mijn werk en mijn volste recht gezien de opgenomen clausule."

Hoewel De Wit weer meetraint en ook weer opgesteld zou kunnen worden door coach Michael Reiziger heeft het er alle schijn van dat Mees na dit seizoen vertrekt bij Ajax. "Ondanks dat het er nu naar uitziet dat hij weinig speelminuten gaat krijgen, wil Mees Ajax door de voordeur verlaten", laat Van Delden weten. Mees de Wit heeft een eenjarig contract bij Ajax. Dat loopt na dit seizoen af. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant