Afbeelding

Deze week: 7 inbraken, 3 pogingen

Politie

WEESP - Weer veel inbraken en pogingen daartoe in Weesp de afgelopen week, zo meldt de politie.

We beginnen aan de Nijverheidslaan. Daar wordt in de nacht van maandag op dinsdag een roldeur bij een bedrijf geforceerd. Er wordt niets meegenomen.

Rijnkade
Die nacht is het ook raak aan de Rijnkade. Daar nemen dieven een kassa met geld mee uit een bedrijf.

Kapper
In de nacht van donderdag op vrijdag is er een poging tot inbraak bij de kapper 't Spiegeltje in winkelcentrum Hogeweij. Het cilinderslot wordt afgebroken.

Vrijdagavond
Bij een huis aan de Slauerhoffstraat wordt vrijdagavond een raam opengebroken. De dieven komen binnen. Het is nog onbekend wat er wordt vermist.

Die avond is er ook een inbraak bij een bedrijf aan de Eemmeerlaan. Er wordt voorlopig nog niks vermist. Die vrijdagavond wordt er ook ingebroken in een huis aan de Sportparklaan. Via een raam komen de dieven binnen en nemen een tablet, laptop en camera mee.

Spar
Drie jongens worden zaterdagochtend vroeg gefilmd als ze inbreken bij de Spar in Aetsveld. Ze forceren de deur en nemen sigaretten mee. Daarna slaan ze met een scooter op de vlucht. Zaterdagavond wordt er ingebroken bij een huis aan de Hugo de Grootlaan.

Kat krabben
Een bewoner van de Gemeenschapspolderweg die zondagochtend vroeg wakker wordt en denkt dat de kat aan de bank aan het krabben is, blijkt de volgende ochtend inbrekers te hebben gehoord die zijn balkondeur probeerden open te breken. Dat mislukte.

Van alle zaken zoekt de politie getuigen: die kunnen bellen naar 0900-8844.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant