Afbeelding

Weesper in elkaar geslagen door twee jongens in Hilversum

Algemeen

WEESP - Een 49-jarige Weesper is gistermiddag in Hilversum het ziekenhuis ingeslagen door twee jongens. De man liep samen met een vrouw bij parkeergarage Noordse Bosje toen hij werd aangesproken door de twee.

De twee begonnen meteen te schelden en toen de Weesper daar wat van zei werd hij in elkaar geslagen. De Weesper liep daarbij een hoofdwond op die in het ziekenhuis behandeld moest worden. De politie kamde meteen de omgeving uit, maar kon de verdachten niet meer vinden.

Er hebben zich al een aantal getuigen gemeld, maar de politie roept iedereen op die iets gezien heeft te bellen. Er is een signalement van de daders vrijgegeven. De vechtpartij vond rond 18.00 uur plaats aan de Bussumerstraat.

De politie zoekt twee jongens, licht getint, mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Eén verdachte droeg een blauw shirt met lange mouwen en een donker petje. De tweede verdachte droeg een spijkerbroek, een wit T-shirt en droeg haar in de vorm van een kleine 'hanenkam'. Beide jongens zijn weggelopen in de richting van de Aldi-supermarkt. 

Bellen met de politie kan via 0900-8844.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant