We Have-dames komen tekort, heren boeken zege

WEESP - De tegenstander was zondag een maatje te groot voor de handballers van We Have. De Weespers konden geen potten breken tegen het ervaren Westsite en stapten met een 17-21 nederlaag van het veld.

We Have speelde goed en kreeg ook wel kansen, maar merkte al snel dat de veel meer ervaren tegenstander geen fouten maakte. Dat leverde de ploeg voor rust al een 9-11 achterstand op. Na rust rechtten de Weespers de rug, maar bleef de tegenstander goed doorgaan. Ondanks de nederlaag waren de speelsters tevreden over het goede spel.

Knappe zege heren
Vooral doordat er tot het laatst werd geknokt hebben de handballers van We Have zondag gewonnen van Westsite. De Weesper handballers waren met 23-20 te sterk.

Het duel tussen de twee ploegen was van seconde tot seconde spannend. Zowel We Have als de tegenstander speelde goed. We Have was echter net iets beter en won het duel op vechtlust.