Samen koken: meer dan een maaltijd.
Samen koken: meer dan een maaltijd. Foto: Vrijwilligerscentrale

Vrijwilligerscentrale Weesp

Algemeen

WEESP - De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteerde weer drie mooie vacatures waarmee je een groot verschil kunt maken in het leven van een ander: koken of schrijven, gooi je talenten in de strijd voor een ander.

Word dagcoördinator bij BuurtBuik Weesp

Houd jij van koken en heb je een hekel aan verspillen? Wij zoeken dagcoördinatoren die onze buurtjes op dinsdag blij maken met een verspillingsvrije maaltijd! Als coördinator bij BuurtBuik Weesp maak je deel uit van een gezellig team dat elke week weer kilo’s voedsel redt om hier vervolgens heerlijke maaltijden van te maken. Gemiddeld één keer per maand, op de dinsdag, ben jij het aanspreekpunt voor vrijwilligers en eters, verantwoordelijk voor het verloop van de dag (die altijd anders kan lopen dan gepland). Met een medecoördinator zorg je voor de logistiek, bedenk je de maaltijd van de dag (met hulp van vrijwilligers) en zorg je voor een gezellig muziekje tijdens het koken.

Make-a-Wish Nederland is op zoek naar een communicatie vrijwilliger

Samen geven wij ernstig zieke kinderen vertrouwen en kracht voor de toekomst. Door hun liefste wens te vervullen. Kent de Nederlandse taal geen geheimen voor jou, heb jij een vlotte pen en ben je op de hoogte van wat er in het digitale universum gebeurt? Dan verwelkomen wij jou graag als

Communicatie vrijwilliger Midden-Nederland. Als communicatie vrijwilliger onderhoud je contacten met de regionale pers en zorg je voor de juiste informatie over Make-A-Wish Nederland naar externe partijen. Tevens draag je zorg voor de PR en communicatie binnen de regio en stem je af met het team Communicatie op kantoor. Bij deze functie werk je voornamelijk vanuit huis en op locatie. Tevens neem je actief deel aan vergaderingen en trainingsdagen die vanuit Make-A-Wish Nederland worden aangeboden.

Vind jij het leuk om te koken met Eline?

Eline woont bij Sherpa op de Dichtershof en zou graag 2x per maand op woensdag of vrijdag van 17.00-19.00 met iemand willen koken. En natuurlijk eten jullie dat wat jullie gekookt hebben gezellig samen op!

Eline houdt van gezelligheid, eten en persoonlijke aandacht. Haar hobby’s zijn paardrijden, sporten en kijkt graag series op TV zoals CSI, Flikken Rotterdam, expeditie Robinson en GTST.

Meer informatie of een adviesgesprek? De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant