Dol op films? Geef je op als vrijwilliger!
Dol op films? Geef je op als vrijwilliger! Foto: Pexels

Geef een ander een uurtje van je tijd: vacatures van de Vrijwilligerscentrale

Mensen

WEESP - Vrijwilligers zijn zo waardevol. Geef jij een ander een uurtje van je tijd? De Vrijwilligerscentrale heeft weer enkele vacatures in de aanbieding. Waardering, nieuwe contacten en zelfs gratis films zijn je deel!

Vind jij het leuk om Sara Nederlands te leren?
Sara is moeder van 2 jonge kinderen, een baby en een dochter van 2 jaar. Doordeweeks is zij vaak alleen met de kinderen. Zij zou het leuk vinden om ’s middags met iemand af te spreken om Weesp in te gaan, om de Nederlandse taal vaker te spreken en om te ontdekken wat ze nog meer met de kinderen kan doen. Heb jij eens ruimte op een middag?

Theatertechnicus bij Wesopa
Theater City of Wesopa zoekt enthousiaste en gemotiveerde theatertechnici. De taken zijn het verzorgen van geluid en/of licht bij muziek- toneel- en cabaretvoorstellingen. Enige ervaring en affiniteit met het theater is gewenst. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar een vrijwillige technicus die graag meer wil leren over licht. Reis- en onkosten worden vergoed. Alle vrijwilligers mogen gratis alle films en voorstellingen in het theater bezoeken.

Inspireer jij mensen met dementie met jouw hobby of talent?
Activiteitencentrum de Brug, onderdeel van Vivium Zorggroep locatie Oversingel, biedt mensen met dementie een plek voor een zinvolle dagbesteding. Van groot belang voor ons activiteitencentrum zijn vrijwilligers die hun talenten mee willen nemen zodat ook talenten van de cliënt zichtbaar worden gemaakt. Je kunt denken aan boetseren, bloemschikken, muziek, bakken, wandelen, schilderen. Inspireer jij deze mensen met jouw hobby of talent?

Meer informatie of een adviesgesprek?
De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant