Afbeelding

Dit zijn de kosten van een presentatie laten maken

Advertorial

Je bent erover uit en wilt je presentaties naar een hoger niveau tillen. Alleen hoe doe je dat? Je kunt het misschien zelf niet doen en hebt er een beetje hulp bij nodig. Dit is begrijpelijk en wij kunnen je al aangeven dat je zeker niet de enige bent die dit nodig heeft. Waar de kosten op gebaseerd zijn gaan wij je toelichten.

Waar zijn de kosten op gebaseerd?

Wij baseren de prijs het meest op de geïnvesteerde tijd. De ene opdracht kost gewoon simpelweg gewoon makkelijker en dus ook sneller klaar als de ander. Des te meer eisen je hebt aan het ontwerp des te hoger het bedrag uitvalt. Wij proberen de prijzen ook zo reëel mogelijk te houden, maar dit ligt grotendeels in eigen hand. Wij doen zowel ontwerpen maken als de presentatie maken. Als wij dat als voorbeeld gebruiken dan is het ontwerpen alleen minder duur dan de hele presentatie in elkaar zetten.

In principe werken wij heel simpel. Op basis van een kennismakingsgesprek hopen wij een betere indicatie te krijgen van wat je plannen zijn en wat je doel is. Hierdoor kunnen wij ongeveer zien wat de bedoeling is en wat er van ons verwacht wordt. Aan de hand daarvan maken wij een indicatie van de prijsopgave die wij denken te hebben.

Wij doen dit op basis van drie onderdelen: storytelling, design en development. Aan de hand hiervan kijken wij op elk punt wat wij zouden besteden qua tijd en maken wij een prijs die voor jou gunstig is. Hiermee hopen wij te voorkomen dat jij voor verrassingen staat met de prijs en jij van tevoren weet wat je kunt verwachten. Presentatie laten maken? Dit zijn de kosten.

Hoe maken wij de presentatie?

De presentatie maken wij volledig op de wensen van de klant. Uiteraard hebben wij onze expertise waar wij gebruik van maken, maar er is geen reden om uw wensen niet toe te voegen. Tijdens het gesprek willen wij uw wensen horen en geven wij aan wat wij hiermee kunnen bereiken. Meer informatie over een presentatie laten maken? Bekijk hier de website van Mr. Prezident.

Op de website vindt u alle informatie die nodig is voor u om te begrijpen wat wij doen en hoe wij dat aanpakken. Hierbij kunt u ook voorbeelden vinden van onze werkzaamheden en de werkzaamheden die wij al verricht hebben. Misschien kunt u hier inspiratie opdoen of u kunt ons ook uiteraard altijd vragen om tips indien u het niet meer weet.

Uiteraard staan wij daar positief in om u te ondersteunen bij het bedenken hiervan. U kunt tijdens het gesprek ook aangeven niet te weten hoe de invulling moet plaatsvinden. Dan helpen wij u hierbij.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
RegioBank weer klantvriendelijkste bank Algemeen 23 jun, 12:38
Logo
Afbeelding
Aanvullend Openbaar Vervoer Regiotaxi wordt vervangen door RMC Algemeen 23 jun, 10:30
Afbeelding
Stadspas Amsterdam nu ook voor Weespers Algemeen 23 jun, 09:30
Logo
Afbeelding
Zo´n 17 procent van de Noord-Hollanders vindt dat de wolf niet in Nederland thuishoort Wolf nog altijd bezig aan opmars in Nederland Algemeen 22 jun, 14:00
Afbeelding
Heel Weesp Zingt tijdens Weesp Gastvrij Algemeen 22 jun, 13:21
Afbeelding
Wil jij leuke uitjes verzorgen voor ouderen? Vrijwilligersvacatures 22 jun, 11:30
Afbeelding
Brandweer Nederland roept iedereen op om rookmelders in huis op te hangen Algemeen 22 jun, 10:05
Logo
Afbeelding
Uilskuikens bij Uitermeer ‘Ze zijn oerlelijk, maar het worden prachtige kerkuilen’ Natuur en Milieu 22 jun, 10:00
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief