Weesper sport van dit weekend

We HaVe roemloos ten onder
Zonder echt kans te maken heeft We HaVe zondag ook de laatste zaalwedstrijd niet winnend kunnen afsluiten. De al gedegradeerde Weesper handballers waren niet opgewassen tegen SDS: 17-27. We HaVe kwam al vroeg op achterstand en kon, ondanks het steeds betere spel, nauwelijks imponeren. SDS had geen zware klus tegen de Weespers. Na de eerste helft was het gat voor We HaVe al te groot om na rust nog iets aan te richten.

Handbalsters net onderuit
Een goede wedstrijd als afsluiter voor het zaalseizoen zondag voor de handbalsters van We HaVe. De Weespers verloren dan wel met 19-21 van Legmeervogels, maar hoefden zich daar niet voor te schamen. We HaVe speelde sterk en kon het Legmeervogels mogelijk maken. De opponent kon echter op kwaliteit steeds uitzicht houden op de zege. Legmeervogels toonde aan net sterker te zijn dan de Weesper handbalsters. We Have kon dan verschil niet overbruggen.

Oberon komt net tekort
Oberon heeft vrijdag niet weten te stunten tegen koploper US. De Weespers volleyballers speelden een sterke wedstrijd, maar kwamen met 1-3 tekort.
Oberon startte voortvarend en wist US de eerste set goed vast te zetten. De Weespers kwamen met 25-23 knap op voorsprong, maar zagen US het duel daarna naar zich toe trekken.
US was na de eerste set met 18-25, 16-25 en 22-25 steeds sterker dan Oberon, dat vooral aanvallend tekort kwam.

Volleybalsters winnen op karakter
Door een sterke inhaalrace hebben de volleybalsters van Oberon zaterdag de overwinning gepakt op Voleem. De Weespers waren na de tiebreak met 2-3 te sterk.
Oberon moest vooral de eerste sets terrein prijsgeven. Met 25-21 en 25-14 kwam Voleem zonder veel moeite op voorsprong.
Sterk volleybal zorgde voor een knappe ommekeer. Oberon was met 21-25 en 10-25 veel te sterk. De zwaarbevochten tiebreak was met 9-15 voor de Weespers.

Triton laat zege liggen
Door vooral zelf teveel fouten te maken heeft Triton zaterdag verloren van Aquarijn. De Weesper waterpoloërs delfden met 7-5 het onderspit. Triton speelde vooral statisch en bewoog nauwelijks, waardoor Aquarijn nauwelijks druk van de Weesper waterpoloërs kreeg. De opponent kon daardoor zelf goed op niveau komen en het spel maken. Ondanks goals van Jeroen van der Vliet (2x), Walter Pauw (2x) en Jasper Versteeg was de winst voor Aquarijn.