FC Weesp toont veerkracht

WEESP - Een sterke tweede helft heeft FC Weesp zondag de zege opgeleverd tegen Houten. De Weespers wonnen het eerder afgelaste duel met 2-1 en deden zo goede zaken.

Vooral voor rust had FC Weesp veel last van de storm. Dat zorgde ervoor dat er amper goed gevoetbald werd door de ploeg. FC Weesp had opbouwend veel problemen en maakte steeds foutjes. FC Weesp had wel enkele kansjes op een voorsprong, maar deze werden slecht afgerond. Ook Houten kreeg enkele kansen, maar kon ook geen doelpunten maken voor de rust.

Na de rust was alles anders. FC Weesp kon meer druk zetten en vocht voor alle kansen. Met een knappe goal kon Marcin Kmiecik de Weespers op voorsprong zetten. De goal zorgde ervoor dat het een meer open duel werd, waardoor ook Houten meer kansen kreeg. Sterker nog, de tegenstander kon nog terugkomen. FC Weesp kreeg toch loon naar werken. Met een afgemeten kopbal na een voorzet van Buddie Buddenberg kon Kmiciek z'n ploeg toch nog de volle zege bezorgen.