Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Nummer twee verslaat Argus

Argus heeft geen punten over kunnen houden aan het treffen met Atlantis. De nummer twee van de poule versloeg de Weespers korfballers met 19-9. Argus speelde goed, maar stond tegenover een sterkere tegenstander. Atlantis speelde beter en kon al snel meer kansen creëren. Argus probeerde van alles, maar kreeg steeds nul op het rekest. Door de nederlaag hebben de Weespers nog steeds 4 punten en staat de ploeg op plaats 5.

Punt voor waterpoloërs

Ondanks dat de ploeg gehavend was hebben de waterpoloërs van Triton een punt overgehouden aan het treffen met De Reuring. De Weespers kwamen met 13-13 naar de kant. Ondanks dat de Weespers maar één reservespeler op de bank hadden en daardoor op de proef werden gesteld, speelde de ploeg goed. Vooral aanvallend was Triton sterk en werd De Reuring onder druk gezet. De meeste doelpunten werden gemaakt door Jasper Versteeg en Paul Duyn. 

Geen problemen volleyballers

Geen problemen vlak voor het weekend voor de volleyballers van Oberon. De Weespers waren met 4-0 veel te sterk voor AVV Keistad. De Weespers runner-up van de poule was gedurende alle sets beter dan de tegenstander en nam al snel afstand. De eerste sets waren met 25-17 en 25-19 voor Oberon. Ook de laatste sets kon Oberon met gemak pakken. Door 25-15 en 25-16 pakte Oberon de volle zege.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant