Italiaanse taferelen in hartje Weesp
Italiaanse taferelen in hartje Weesp
Foto's

Italiaanse chaos en drama in Weesp

Algemeen

WEESP - Het centrum was zaterdagavond het decor van het Italiaanse drama Tortellini. In twee voorstellingen werd het publiek letterlijk meegevoerd van locatie naar locatie. Tussen culinaire intermezzo's door ontrolde zich het hartstochtelijke verhaal van de familie Karels. In de ontknoping bij IJssalon Nelis werd het toch nog eind goed al goed.

De voorstelling Tortellini kwam tot stand in een unieke samenwerking tussen de WDO, de theatergroepen van de City of Wesopa en de Weesper horeca. Het stuk werd in twee shifts opgevoerd, beide uitverkocht aan honderd man publiek. De start van het drama was voor café 't Helletje, daarna trokken de groepen naar de Italiaanse restaurants Rimini en Selene waar het verhaal gewoon tussen het eten door werd voortgezet. Voor de synagoge bood een muzikale scène veel vrolijkheid aan de binnenstad. De ontknoping vond plaats in de Slijkstraat, waarna het publiek tot slot mocht genieten van een heerlijk ijstoetje.

Publiek en toevallige voorbijgangers genoten zichtbaar van de chaotische toestanden in dit Italiaanse drama. De WDO spreekt dan ook van een groot succes. Karin Wesselman namens de WDO: "Winkeliers en uitgaansgelegenheden vormen het kloppend hart van Weesp. Samen moeten we ervoor zorgen dat er leuke dingen gebeuren in de stad."

 

De cast bereidt zich voor bij makelaardij Koster di Giacomo
'Familie Karels' staat centraal in het drama
De 'verborgen' minnares van Marco Karelsen
De 'Riminietjes' zijn altijd vrolijk en tevreden
Publiek wordt meegevoerd langs de speel/eetlocaties
Kinderen Karels blijven continu in hun rol
Tijdens het eten bij Selene gaat het spel gewoon door
De ontknoping voor de deur van Nelis IJssalon
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant