Verrassing voor mama!
Verrassing voor mama!

Winkeliers verrassen met moederdagactie

Algemeen

WEESP - Een mooi portret van een sneltekenaar als cadeautje voor moederdag. De moederdagactie die een groot deel van de winkeliers in de Weesperbinnenstad deze week organiseerde was een groot succes: maar liefst zeventig blije winnaars gingen zaterdagmiddag met een portret naar huis.

Veel vaders lieten hun kinderen vastleggen in een treffende tekening als cadeautje voor moeder. Maar ook lieten mensen zichzelf vastleggen, alleen of met hun partner. Sneltekenaars Thijs Wessels en Christel Schols hadden hun handen vol: 'maar iedereen zat prachtig stil, dus het was een makkie'. De hele week konden mensen in winkels zich opgeven. uit de vele aanmeldingen werden zeventig winnaars getrokken.

Initiatiefnemers van de moederdagactie waren Cathelijne Nelis, Martin Boer en Lieke Wagenaar. Nelis: 'We willen dat Weesp een vrolijke en prettige stad is om te winkelen en te beleven. Dit soort acties helpt daarbij. Super dat bij deze actie 59 van de 70 winkeliers meededen. De reacties zijn zeer positief." 

Moederdagactie trekt veel bekijks.
Dano gaat zijn moeder verrassen met een snelportret.
Ook leuk om als stel vastgelegd te worden.
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant