Klassebehoud voor MHCW ondanks nederlaag

WEESP - Ondanks een forse nederlaag heeft MHCW zondag klassebehoud zeker weten te stellen. Toch stapten de hockeysters teleurgesteld van het veld na de 5-3 tegen Xenios, het gevoel van de nederlaag overheerste.

MHCW kon geen potten breken. Vooral voor rust was het spel van de ploeg ondermaats. MHCW kwam steeds te laat en moest het vooral hebben van teamwork, maar ook daaraan ontbrak het voor de rust. MHCW kwam al snel op achterstand. Alleen Susan Droomers kon met een goal voor de rust nog wat terug doen. Na de rust was het spel wat beter, maar toen de tegenstander al snel weer scoorde was het spel gespeeld. Droomers kon nog wel twee goals maken en daarmee de Weesper eer redden.

"Het was een duel om snel te vergeten", gaf aanvoerder Merel van Kassel toe. "We werden te laat echt scherp."