Vechtlust FC Weesp beloond

WEESP - Een knappe, maar zwaarbevochten zege zondag voor FC Weesp. Na een tot de laatste seconden spannend duel tegen het sterke SV Nieuw Utrecht, dat net wat lager staat dan FC Weesp, stapte het Weesper elftal met een 1-0 op het scorebord van het veld.

FC Weesp en de tegenstander waren vanaf de aftrap aan elkaar gewaagd. FC Weesp leek de overhand te hebben en voerde het tempo al voor rust snel op. De Weespers kregen dan ook de eerste kansjes, maar bleken vlak voor de Utrechtse keeper nog onscherp en maakten wat fouten. Aan de andere kant kon ook de tegenstander geen echt grote kansen creëren. Als er al gevaar kwam, bleek de Weesper achterhoede alert.

Ook na de eerste helft had FC Weesp het betere van het spel en kwamen er al snel weer kansen. Het duurde echter even voordat FC Weesp de zo gewenste goal kon maken. Na een goede aanval opgezet door de jonge Koen Buddenberg kon Marcin Kmiecik de Weesper goal op z'n naam zetten, waarmee FC Weesp een voorsprong nam op de latere zege.