We Have houdt knap stand

WEESP - Een zware pot handbal, maar toch knap een punt voor de handbalsters van We Have. De Weespers troffen zondag de oude plaaggeest Fortissimo, maar konden met 19-19 knap stand houden tegen de stugge tegenstander. De Weespers hadden zelfs een grote kans op de zege.

We Have en de tegenstander maakten er vanaf de start een aansprekend duel van. Er werd hard geknokt door de twee ploegen. We Have kon knap een voorsprong pakken, maar moest hard werken om de marge van twee punten vast te kunnen houden. Dat lukte de ploeg met verve; na de eerste helft stond er een 12-10 voorsprong op het scorebord voor de sterk spelende Weesper ploeg. Na de rust kon We Have het goede spel van daarvoor een vervolg geven. De voorsprong bleef lang staan. We Have kreeg echter vlak voor de slotfase een forse tegenslag te verwerken toen Chadia Benlahsen, één van de bepalende speelsters met een blessure naar de kans moest. De tegenstander kon dat voordeel goed benutten en de achterstand goedmaken. We Have moest vol aan de bak om nog een punt te kunnen pakken. Dat lukte de ploeg goed.

Eerste zege handballers
Een zege op Baarn heeft de handballers van We Have zondag de eerste punten opgeleverd. De Weespers speelden een sterke pot en stapten na net wat meer dan een uur met een 25-19 zege van het veld.
We Have stond, nog meer dan de laatste weken, erg sterk te spelen. Al voor rust was goed te merken dat de ploeg Baarn een stapje voor was. Na de rust werd het spel, na een speech van de coach, nog beter. De opgebouwde voorsprong kon zonder problemen vastgehouden worden. Baarn probeerde wat terug te doen, maar We Have kon standhouden.