Al dat moois dat Weesp heeft, zaterdag in de City
Al dat moois dat Weesp heeft, zaterdag in de City

Al het moois dat Weesp te bieden heeft

Cultureel

WEESP - Weesp presenteert zichzelf zaterdag op het WoonEvent. De stad, met zijn historische centrum en fraaie ligging aan de Vecht, bouwt volop en die nieuwbouwwijken voldoen aan hoge eisen van kwaliteit en ruimte.

Het WoonEvent geeft een zo compleet mogelijk beeld van wonen, winkelen en recreëren in Weesp. Zo is er informatie over zowel de nieuwbouwprojecten in Weesp als over het aanbod bestaande koop- en huurwoningen. Verder zijn er adviseurs met tips en informatie op financieel en juridisch gebied. Ook is er informatie over seniorenwoningen en de faciliteiten van de Vivium-zorggroep. Wie meer wil weten over het ontwerpen of verbouwen van een huis of kantoor kan ook terecht. Daarnaast kun je kennismaken met diverse ondernemers en bewoners uit Weesp die actief zijn op het gebied van wonen en inrichten: van binnenhuisarchitect tot meubelmaker en van terrasoverkapping tot beveiliging.

Er komt van alles voorbij op het gebied van cultuur en ontspanning en eten en drinken. Op De Vuurlinie kun je zaterdag rondvaartjes maken. Meer informatie vind je op welkominweesp.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant