FC Weesp komt tekort

Een punt had FC Weesp zondag meer loon naar werken gegeven. De Weespers bleven echter puntloos na het treffen met concurrent Hoofddorp: 2-1.

FC Weesp toonde vooral de eerste fase van het duel aan dat het gekomen was voor een positief resultaat. Met goed voetbal kon FC Weesp al vroeg kansen creëren en dat leverde ook al vroeg een voorsprong op: Buddy Buddenberg passeerde met een hard schot de keeper van de tegenstander. Hoofddorp kwam meteen fel terug. Hoofddorp kreeg al voor rust meer en meer kansen. Zeker toen Rogier van de Nes met een forse blessure van het veld moest, kreeg FC Weesp genoeg problemen met de aanvallers van de tegenstander. Dat zorgde er mede voor dat Hoofddorp al voor de start van de tweede helft de schade ongedaan kon maken. Na de rust bleef FC Weesp beter voetballen dan Hoofddorp, maar de Weespers zagen het harde werken geen moment beloond. Hoofddorp toonde veel veerkacht.

Problemen zaterdag worden groter

De problemen voor het zaterdagelftal van FC Weesp worden groter en groter. Zaterdag was nummer laatst Sterrenwijk met 2-4 ook al te sterk voor de Weespers.

FC Weesp speelde vooral de eerste helft zwaar ondermaats en gaf de ene na de andere kans weg. Sterrenwijk had geen enkel probleem om al voor rust 0-3 op het scorebord te zetten. Na de rust was het spel stukken beter, maar de ploeg kon geen moment de ommekeer forceren.

The Victory vergroot achterstand

Een nederlaag op HTC heeft er zaterdag voor gezorgd dat de tafeltennissers van The Victory de eerste plaats de komende weken kunnenvergeten. De achterstand werd groter door een 3-7 nederlaag.

Zonder sterspeler Dennis Visser konden de Weespers maar mondjesmaat de punten pakken. De duels waren vaak wel spannend, maar de ploeg kwam kracht tekort. Alleen Berry Kruger kon z'n duels pakken en zorgden zo voor de Weesper punten.

Weer klap voor waterpoloërs

Weer een nederlaag voor Triton. SG Amersfoort versloeg de Weesper waterpoloërs zaterdagavond met 11-6.

Over het spel van de Weespers hoefde coach Robbert Snel geen moment te klagen. Op volle sterkte konden de waterpoloërs voor genoeg gevaar zorgen. De voornaamste problemen voor de Weespers kwamen toen de ploeg met een ondertal speelde. SG Amersfoort kon met een man meer kansen opbouwen en een voorsprong op het scorebord zetten.