Afbeelding

Politieberichten: veel inbraakpogingen

Algemeen

WEESP - Een aantal pogingen tot inbraak en een gelukte inbraak. Ook een gestolen brommer en gevonden exemplaar. De politie meldt over de afgelopen week de volgende incidenten. 

Pogingen tot inbraak
In Aetsveld en aan de Utrechtseweg zijn vorige week vijf pogingen geweest tot inbraak. 

In de nacht van dinsdag op woensdag hebben inbrekers geprobeerd binnen te komen bij twee huizen aan het Meeuwenveld, een woning aan de Reigersweide en een huis aan het Kievitshof.

Aan de Utrechtseweg schrokken bewoners om 01.45 uur wakker van een alarm wat afging. De volgende dag bleek ook een poging te zijn gedaan.

Een paar dagen later, op zaterdag, sloegen inbrekers wel succesvol toen. Aan de Lange Muiderweg werd een laptop gestolen. Aan de achterkant van het huis werd een raam opengebroken. Dat moet tussen 14.45 en 17.00 uur gebeurd zijn.

De politie is hard op zoek naar getuigen die iets verdachts gezien of gehoord hebben. Zij kunnen zich melden op 0900-8844 of bij het politiebureau aan de Hoogstraat.

Brommer weg
Vanaf de Bastionweg is in de nacht van donderdag op vrijdag een brommer gestolen. 

De zwarte brommer werd tussen 11 uur 's avonds en 6 uur 's ochtends weggenomen. Het gaat om een zwarte Orion APL50QL met het kenteken FX-003-B.

Donderdag werd aan de Vennen door oplettende agenten een snorfiets in de bosjes teruggevonden die kort daarvoor bleek te zijn gestolen. De eigenaar wilde net aangifte gaan doen, toen de agenten langskwamen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant