Punt voor ondermaats FC Weesp

Weer slechts een punt voor FC Weesp zondag. De voetballers konden tegen streekgenoot SDO geen moment echt goed voetballen en stapte met 0-0 van het veld. FC Weesp startte nog goed. Gedurende de eerste helft werd het spel van FC Weesp ook steeds een stuk zwakker, tot teleurstellend aan toe. Ook na de rust werd het voetbal van de Weespers geen moment beter. FC Weesp speelde zwak en het ontbrak de ploeg aan vechtlust en daadkracht.

Zaterdag doet goede zaken

De zaterdag van FC Weesp staat na afgelopen weekend op een tweede plaats. De Weespers deden tegen FC Abcoude goede zaken door de tegenstander met 1-2 aan de kant te zetten. FC Weesp speelde sterk en gaf de toeschouwers aan de kant van het veld een leuk duel. Ook FC Abcoude speelde leuk. FC Weesp was net wat beter dan FC Abcoude en pakte terecht de zege tegen de doorgaans sterke tegenstander en stoomde op naar de top.

Monsterscore voor voetbalsters

Met een hele reeks aan goals waren de voetbalsters van FC Weesp zondag veel te goed voor het zwakke WV-HEDW. De Weespers konden het doelsaldo goed ophogen tegen de Amsterdammers: 1-15. Zoals de stand doet vermoeden waren de Weespers op alle fronten beter dan WV-HEDW. Na de eerste helft stond het al 1-8 voor de Weespers. Na rust volgden nog eens zeven doelpunten. 'Man of the match' was met afstand Naomi Hofmeister, de speelster maakte 5 treffers.

Duel MHCW gestaakt door regen

De hockeyers van MHCW hebben maar een kort duel achter de rug. Tegen Athena kwamen de Weespers zondag al weer snel naar de kant. Het duel werd na een half uur gestaakt door de forse regenval. Het stond op dat moment 0-2 voor de Weespers.MHCW speelde een sterk half uur en kwam snel op voorsprong door doelpunten van Dennis van Kooy en Taco Hoogendijk. Na een half uur was het veld te nat geworden om door te kunnen gaan.

Zware nederlaag hockeysters

Een forse klap voor de hockeysters van MHCW zondag. Van goed hockey was geen moment echt sprake, tegenstander Kraaien kon de Weespers zonder al te veel problemen een zware 6-2 nederlaag bezorgen. De Weespers waren meteen na de aftrap nog scherp en speelden sterk. Susan Droomers zorgde voor een voorsprong, waarna MHCW ver terugzakte. Na de rust maakte de tegenstander het goed af. MHCW speelde ondermaats.

Oberon van kop af

Oberon heeft deze week de eerste plaats af moeten staan aan Afas-LEOS. De Weesper volleyballers verloren met 1-3 van de concurrent en staan nu tweede. De Weespers kwamen steeds net tekort. Alleen de derde set leverde een puntje op voor de ploeg. De andere sets was Afas-LEOS steeds sterker. Na de 20-25 en 23-25 van de eerste twee sets, pakte de concurrent van de Weespers met 19-25 de laatste set en dus de zege.

Volle zege volleybalsters

Deze week was er wel een zege voor de volleybalsters van Oberon. De Weespers wonnen met 4-0 afgetekend van Sovoco. De Weespers kenden geen enkel probleem met de veel zwakkere tegenstander. Oberon kwam al snel op voorsprong door setstanden van 25-11 en 25-19. Ook na de eerste twee sets kon Oberon goed doorzetten. Sovoco kreeg geen kansen en werd met 25-16 en 25-22 knap aan de kant gezet door de Weesper volleybalsters.

Waterpoloërs sterk ten onder

Ondanks erg sterk waterpolo en genoeg kansen hebben de waterpoloërs van Triton zaterdagavond verloren van De Dolfijn. De tegenstander was met 7-13 te sterk voor de Weespers.De Weespers konden vanaf de start van het duel veel druk zetten. Steeds was de ploeg de tegenstander een stapje voor, maar bleven kansen vaak onbenut. Doordat de Weespers amper scoorden kreeg de tegenstander hoop en werd er meer gescoord.