Nederlaag voor FC Weesp

WEESP - FC Weesp heeft zondag geen punten kunnen pakken tegen SV Hillegom. De Weespers hervatten het voetbaljaar na een paar weken rust door de vorst met een 1-0 nederlaag.

FC Weesp kwam op het zware veld amper aan voetballen toe. Vooral voor de rust konden de Weespers amper kansen creëren. Ook de tegenstander deed dat amper, maar kon wel op een voorsprong komen. Het ontbrak FC Weesp na rust aan kracht en kansen om dat nog te repareren.

Afgetekende zege zaterdag
Op jacht naar de derde klasse heeft het zaterdagelftal van FC Weesp goede zaken gedaan tegen het Amsterdamse Vlug en Vaardig. De Weespers versterkten de tweede plaats door een knappe 5-1 zege.

FC Weesp had voor rust nog wel wat probleempjes met de tegenstander, maar kon na rust met gemak de punten pakken. Vooral de goals van Alexander Fransen en Dirk Jan Aalst waren van grote klasse.