Word keukenprins of -prinses bij de Kookgroep Weesp
Word keukenprins of -prinses bij de Kookgroep Weesp Foto: Nora Schenk

Vacatures van de Vrijwilligerscentrale

Algemeen

WEESP - Je hebt het de afgelopen week meerdere malen online kunnen lezen: vrijwilligers zijn de smeerolie van de samenleving. In ruil voor een klein beetje van je tijd help je je medemens vooruit, geef je hem of haar een warme maaltijd of bezorg je iemand een fijn uitje met wat aanspraak. En daar word je zelf ook heel gelukkig van! Vrijwilligers zijn onbetaalbaar. De Vrijwilligerscentrale selecteerde weer een aantal vacatures:

Kookgroep Weesp zoekt keukenprins of prinses

In de keuken van Fort Ossenmarkt koken we wekelijks een maaltijd voor ongeveer 30 kwetsbare stadsgenoten. Heb jij op woensdagmiddag tussen 15.00-16.30 wat tijd over? En vindt je het leuk om te koken? Dan komen we graag met jou in contact.

Ga mee als vrijwilliger naar het theater

Als gastvrouw of gastheer van Vier het Leven begeleid je maximaal 3 ouderen per keer naar het theater, filmhuis of museum. Deelnemende ouderen worden persoonlijk door jou opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. Gedurende het uitstapje bied je een ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond. Je kunt in ons systeem opgeven wanneer je ingezet wil worden. Dit maakt dat het flexibel vrijwilligerswerk is.

Weesp Bedankt

Ben je al vrijwilliger bij een organisatie in Weesp? Kijk dan op www.weesp-bedankt.nl. Vrijwilligers zijn onmisbaar en als dank voor jouw inzet bieden we je een kleine attentie aan. Het eerste cadeau was razendsnel uitverkocht maar iedere week verschijnt er weer een nieuw cadeau. Deze week zijn het 2 filmkaartjes van Wesopa.

Meer informatie of een adviesgesprek?

Op dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur is er op de Papelaan 99 een inloopspreekuur om alle vragen over vrijwilligerswerk te stellen. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk.

De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant