Afbeelding
Foto: WeesperNieuws
Vrijwilligersvacatures

Ga jij gezellig met mevrouw Berendse erop uit?

Algemeen

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Plusbus Weesp zoekt een coördinator
De coördinator geeft leiding aan een enthousiaste groep van ongeveer 30 vrijwilligers, die leuke uitjes verzorgen voor ouderen vanaf 55 jaar in Weesp en Driemond.

Als coördinator stuur je een aantal commissies aan zoals kantoor, P.R., financiën, coördinator chauffeurs, coördinator begeleiders en programmateam. Daarnaast bereid je vergaderingen voor en onderhoud je contacten met de bestuurscommissie Weesp/Driemond en Versa Welzijn. Ben je communicatief sterk en kun je goed met computersystemen overweg? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ga jij gezellig met mevrouw Berendse erop uit?
Mevrouw Berendse is 80 jaar en geniet ervan om naar buiten te gaan, een rondje over de markt te doen en bijvoorbeeld wat te drinken op een terrasje. Mevrouw kan dit niet alleen, zij zit in een elektrische rolstoel die zij niet meer zelf kan bedienen.

Ben jij een man of vrouw die het ook leuk vindt om naar buiten te gaan, een rondje over de markt te lopen? Dan kijkt mevrouw Berendse dankbaar uit naar je komst!

Enthousiaste wandelaars gezocht voor Wonen bij September
Onze bewoners wonen met veel zorg en aandacht in deze locatie. Op zich wordt er veel gewandeld in onze locatie. Maar momenteel hebben wij 2 of 3 bewoners die graag lange wandelingen willen maken van 5 a 10 kilometer per keer. Dus echt kilometers lopen. Daarvoor zijn wij op zoek naar een sportieve vrijwilliger die van wandelen houdt en de omgeving goed kent. Er volgt een kennismaking en in onderling overleg wordt bepaald wanneer en met wie er gewandeld gaat worden. Deze sportieve bewoners willen er dolgraag op uit en zien uit naar uw komst!

Vragen over vrijwilligerswerk?
Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook (online) adviesgesprekken zijn mogelijk.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Bezoek burgemeester Halsema na explosie ‘Inwoners moeten weten dat we ons bekommeren om Weesp’ Algemeen 30 jun, 15:24
Afbeelding
Snelheidsadvies 20 km/uur voor fietsers Lange Muiderweg Algemeen 30 jun, 14:25
Logo
Afbeelding
Wildlife Rietluipaard gesignaleerd bij Uitermeer Natuur en Milieu 30 jun, 14:00
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 12:30
Logo
Afbeelding
Explosie Aart van der Leeuwstraat ‘Het is een aanslag van buitenaf’ Algemeen 30 jun, 12:20
Afbeelding
Explosie in woning op de Aart van der Leeuwstraat Algemeen 30 jun, 09:52
Logo
Afbeelding
Eerste ledenvergadering Weesper Vereniging popelt om aan de slag te gaan Algemeen 29 jun, 15:36
Afbeelding
WTC vraagt omgevingsvergunning aanleg padelbanen aan Algemeen 29 jun, 13:12
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief